Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Metabolism boosters & super ingredients voor een gezonde huid

Door Koen op 15.05.2014

Zin om een paar kilootjes af te vallen en gezonder te leven? Het is belangrijk dat je let op wat je eet en drinkt, zodat je metabolisme wordt opgekrikt. Een goed metabolisme en eetpatroon zijn the key voor een healthy life. Belmodo geeft je enkele metabolism boosters die je moet eten en drinken.

Meta wat? Het metabolisme is het geheel van processen van omzettingen van je voedsel in de cellen van je lichaam. Come again? Eenvoudig wil dit zeggen dat het metabolisme is wat je lichaam verbrandt tijdens rusttoestand. Dit is uniek per persoon. Bijvoorbeeld, mensen aangeboren met een supersnel metabolisme kunnen eten wat ze willen zonder bij te komen. In general is het wel trager bij vrouwen dan bij mannen.

Hoe kan jij je metabolisme boosten. Remember: eet zoveel mogelijk gezonde tussendoortjes. Je lichaam moet continu in burning modus staan. An apple a day keeps the fat away. Je kan bijvoorbeeld ook een luchtig tussendoortje van Gerlinéa opsmikkelen, krijg je meteen ook wat eiwitten binnen! Probeer zoveel mogelijk witte vis te integreren in je maaltijden. Vis beu? Dan kan je afwisselen met kip. Het is een perfect alternatief, maar het stimuleert iets minder je metabolisme. Andere boosters zijn pompelmoes, eiwitten en bladgroenten.

If you’re living the healthy life is het belangrijk om je gezond vanbinnen te voelen en het langs buiten te laten uitschijnen. Sommige recepten zijn goed voor je gezondheid én voor je huid. Definitely a win-win siuation! 2 daily magic potions zijn groene thee en water met citroen. Green tea hydrateert, verbrandt vet en geeft je een boost all at the same time. Een andere afwisseling is water met citroen. Deze geeft je immuunsysteem een boost, helpt je vermageren en het gaat je huid zuiveren.

Don’t forget, naast eten en drinken is het belangrijk dat je de huid regelmatig gaat hydrateren. Een goede nachtrust van minimaal 8 uur is ook essentieel voor een healthy skin. Et voilà een goede look en feel in no time!

Wil jij ook gezond eten én op je gewicht blijven of een kilootje vermagerenCheck dan zeker de Gérlinea Facebookpagina en dompel jezelf in de wereld van het gezond afslanken! Of laat hier je gegevens achter en ontvang een e-coupon.

Doe mee met de Belmodo Healthy Week! Deel een foto van je gezonde lunch met #belmodogoeshealthy en #gerlinea én maak kans op een Yves Rocher gezichtsverzorging inclusief beautypakket. Dit t.w.v.  € 750,-.

Foto’s © Instagram nutrition_planet & Pinterest.

page loaded