Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

How to make your meals look #Instayummie?

Door Tiany op 14.05.2014

You gotta love technology ... want sinds de uitvinding van Instagram heeft iedereen onder ons een soort van virtueel dagboek bij de hand, waarin we tal van leuke momenten vastleggen en delen met de wereld!

1 van de favorieten onder de Instagram posts is without a doubt het plaatsen van een vingerlikkende food InstagramWhat’s in a namefoodstagram, een Instagramfoto van je healthy brekkie, quinoa salad of fancy diner!


Populair onder de food posts zijn ongetwijfeld de kleurrijke smoothies en healthy juices, gepresenteerd in een glazen confituurpot om het geheel wat meer schwung te geven!


Maar wat is nu de truc tot het creëren van dé perfecte foodstagram? Wel, laten we beginnen bij de positionering van je favorite dish en de omgeving waarin we ons vertoeven. Zorg voor een leuke sfeer en wat actie op beeld. Een mooi gedekte tafel, je favorite reading-material on the side of je zongebruinde hand met wat goudwerk mogen allemaal mee op de foto!

Leuk is ook te vermelden met wat voor ingrediënten je je healthy dish bereid hebt, helpt je volgers alvast wat inspiratie op te doen voor de volgende shopping trip naar de supermarkt!

Eenmaal je het perfecte kiekje genomen hebt en alles juist gecropped is, ga je over tot het kiezen van de juiste app en de juiste filter. Mijn favoriet onder de photo apps is Afterlight, je kan er kiezen uit talloze filters, waaronder captain (you can never go wrong with the captain filter!). Ook kan je er jouw foto voorzien van een leuke (polaroid) frame voor dat waauw-effect ;). Wil je de belichting of helderheid nog aanpassen alvorens op te slaan en te posten op Instagram, go for it!Wil jij ook gezond eten én op je gewicht blijven of een kilootje vermageren? Check dan zeker de Gérlinea Facebookpagina en dompel jezelf onder in de wereld van het gezond afslanken! Of laat hier je gegevens achter en ontvang een e-coupon.

Doe mee met de Belmodo Healthy Week! Deel een foto van je gezonde lunch met #belmodogoeshealthy en #gerlinea én maak kans op een Yves Rocher gezichtsverzorging inclusief beautypakket. Dit t.w.v. € 750,-.

Foto's © renskroes, deliciouslyella, 70percentsteph, louisedebrabandere Instagram & Dirk Alexander.

page loaded