Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Chantelle Brown-Young

Door Astrid op 12.05.2014

De 19-jarige uit Canada deed afgelopen week nogal wat online stof opwaaien. Chantelle Brown-Young a.k.a. Chantelle Winnie lijdt aan vitiligo - een zeldzame huidaandoening - maar dat houdt haar niet tegen haar modellencarrière na te streven!

De ziekte is eigenlijk vrij onschuldig maar zorgt er wel voor dat de huid haar pigment verliest. Niet bepaald iets om mee uit te pakken als je model wil worden. Maar dat is natuurlijk buiten de “ugly-pretty lover Tyra Banks gerekend! De Amerikaanse wist Chantelle te strikken voor het 21ste (!!) seizoen van America’s Next Top Model. And bam ... Chantelle Brown-Young werd een internet hit overnight!

De foto’s die Chantelle zelf al postte op Instagram tonen ons inderdaad dat deze chick has what it takes to be a model! Wie meer wil zien van deze Canadese zal deze zomer zeker seizoen 21 van ANTM moeten volgen.

Foto's © Chantelle Winnie's Instagram.

page loaded