Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chic Outlet Shopping à la Magritte

Door Koen op 12.05.2014

Oproep aan alle kunstliefhebbers en fashion addicts want Maasmechelen Village organiseert, in samenwerking met de Magritte Stichting, de Chic Outlet Shopping. Tot vrijdag 15 augustus kan je er in surrealistische sferen vertoeven. Voor de gelegenheid wordt the Village ondergedompeld in de wereld van Magritte, iconische werken van René Magritte worden er geherinterpreteerd.

Naast het shoppen van 100% Belgische merken als Scapa, Sarah Pacini, Essentiel en Ice Watch kan je er ook kunstobjecten van Magritte aankopen in de pop-up store. De Chic Outlet Shopping brengt hulde aan het erfgoed en mode uit eigen land! Geniet van kortingen tot 60% op de originele prijs! Wihoeeeew!

Met de ‘Daytrip to Chic’ zomercampagne wordt het allerbeste van Europa benadrukt, met Chic Outlet Shopping Villages in Londen, Parijs en Barcelona!

Verleng je kunstzinnige ervaring en ga Magritte opzoeken in het Magritte Museum in Brussel! In samenwerking met Maasmechelen Village biedt het museum exclusieve packages aan, dus haast je naar de website en ontdek de verbazingwekkende wereld van Magritte!

And remember:The eye is the mirror of our soul, and beauty resides in the eye of the beholder, just as dreams.’ 

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded