Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style file: Queen B

Door Lien op 11.05.2014

Dat Beyoncé een giga power house is voor wie geen enkel podium te groot is, dat wisten we al veel langer dan vandaag. En dat haar outfits op tournee echt the bomb dot com zijn, daar moeten we jou ook al lang niet meer van overtuigen.

Maar wist je dat Queen B in haar vrije tijd ook super fashionable voor de dag komt? Wij vonden het hoog tijd dat Casual B eens in de spotlight werd gezet, al zijn we er niet zo zeker van dat Casual B nu wel echt zo casual is ...

Easter in style


Zo viert ze Pasen in een gouden designer zonnebril, en met een paar grappige konijnenoren op haar hoofd. Nu, ik kan je wel vertellen: mijn outfit deze Pasen leek verdacht veel op die van Beyoncé .........

Maar ik moet daar eerlijkheidshalve meteen ook wel aan toevoegen dat mijn pyjama en vilten oortjes van de HEMA lang niet zo editorial-worthy waren ... 1-0, Beyoncé, 1-0! Of nee wacht, maak daar 2-0 van, want er liep bij ons ook geen giga Paashaas in de tuin. Grr.

Coachella it up!


We gaan hier trouwens lijnrecht naar de 3-0, want ook op de festivals zet Beyoncé serieus haar beste modebeentje voor. Ik heb voorlopig nog niet kunnen achterhalen waar je hem kan shoppen, maar haar oversized army jacket is werkelijk cooler dan cool. Strak bezig!

Haar go-to festival kapsel is ook een echte must: een stoere rechte frou, rommelige hoge dot en een sjaaltje erbij - dit is een killer combo, for sure!Rechte frou, hoge dot en een sjaaltje in je haar? Killer combo!

Dark lips


Dark lips equals high fashion, dat heeft Miss B ook goed begrepen. Combineer ze met een witte T-shirt en een cut off jeansshortje and you're good to go! Persoonlijk mijn favoriete outfit van deze hele post trouwens, hoe simpel kan het zijn ...

You hat me at hello!


Als er 1 item is dat Beyoncé rockt als geen ander, dan zijn het wel de hipsterhoedjes. Ik krijg deze look maar niet onder de knie, en ik blijk ook geen talent te hebben in het uitzoeken van stoere modellen, dus voorlopig blijf ik met mijn 2 handjes braaf van deze trend af.

Dus tussenstand ... Intussen 10-0 zeker?

Too bootylicious

Als je 't ons vraagt, heeft Beyoncé 1 heel erg grote troef: haar benen. En als je 't haar vraagt, gaat ze daar vast mee akkoord want ze speelt haar showstoppers meer dan eens uit. Torenhoge hakken meet ultrakorte shorts en haar benenstel? Bingo!

Hé, het hoort bij de hiphop mansion natuurlijk ...


Print galore, watch out Tiany!


Heel eigen aan de kleerkast van Beyoncé? Dat zijn prints, and lots of them! Toegegeven, ze draagt ze vooral op vakantie maar we weten allemaal dat het elke dag een beetje vakantie zou moeten zijn, he ... Dikke score!

Socks in sandals


Jaaaaaa we weten allemaal waar Beyoncé deze vandaan heeft gehaald, want de sokken-in-sandalen-trend werd eigenlijk op de kaart gezet door onze eigenste Miss T ...

En en en, misschien is het tijd dat ik hier mijn 1ste goal ook eens scoor, want de Coca Cola-trend werd toch door niemand minder dan mijzelf voorspeld! En vermits Queen B koos voor de Pepsi variant, denk ik dat ik mag stellen dat het nu 5,5-1,5 staat op het mode scorebord! Yes!

Nerd alert!

Je had het misschien niet zien aankomen, maar in haar vrije tijd ziet Queen B er ook al eens graag nerdy uit. Dan wel steeds overgoten met een sexy-rode-lippenstift-en-stijlvolle-statement-oorbellen-sausje, maar toch!

Zo had ik de nerd glasses nog nooit zelf gestyled ... Weet je wat Beyoncé, ik denk dat ik voor vandaag maar gewoon een fashion forfait geef ...

Wil jij nog meer van Beyoncé's vrijetijdsstijl zien? Surf dan als de razende bliksem naar haar Tumblr account!

Alle foto's © Tumblr Beyoncé. 

page loaded