Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy birthday to Magnum

Door Michael op 11.05.2014

Time to party want Magnum mag dit jaar 25 kaarsjes uitblazen. Al een kwarteeuw mogen we genieten van zijn heerlijk ijs omhuld met knapperige chocolade. ‘t Is gebeurd: onze mond valt nu al open van goesting. En Magnum viert feest in stijl, mark my words!

Meet the Magnum Pleasure Bar. Dé aanrader als je er altijd al van gedroomd hebt om jouw eigen gepersonaliseerde Magnum op te eten. Je kan zelf je Magnum creëren: je kiest uit 3 chocoladecoatings en werkt hem af met suikerparels, chocoladekorrels of rozenblaadjes. Sounds very yummie! De Magnum bar zal je vinden op verschillende evenementen en staat vanaf donderdag 15 mei gedurende 1 maand in de stadsfeestzaal in Antwerpen. Allen daarheen!

No birthday without a party! Dat begrijpt Magnum als geen ander en daarom viert het op woensdag 21 mei zijn 25-jarig bestaan op een privé-strand in Cannes. La Plage Magnum, kan het nog beter? Een avond vol lekkernijen, verrassingen & Kylie Minogue. Say what?! De Australische is er ongetwijfeld de ster van de avond met haar exclusieve showcase. Yes, that is amazing! Maar toch zal het Magnum zijn dat de show steelt, met de onthulling van de Magnum Silver Edition. Een nieuwe smaak dankzij het feestelijk ingrediënt Marc de Champagne.

Begin je nu al te dromen om ooit zo’n feestje te mogen meemaken? Keep on dreaming, letterlijk dan! Want jij, yes YOU, kan er bij zijn. Neem deel aan de Magnum #unlockthelook-wedstrijd en krijg de kans om als VIP het exclusieve feest in real life mee te maken. De winnares van de wedstrijd zal een couturejurk van de Italiaanse modeontwerpers Rossorame mogen dragen. Waarop wacht je nog? Surf als de bliksem naar mymagnum.be.

Maar slechts 1 iemand kan the lucky 1 zijn, jammer genoeg. Cheer up, want als jij niet de uitverkorene bent, kan je op zaterdag 24 mei de Magnum Nacht beleven. Tijdens die nacht kan je de Nacht van het Palmares, waarop de belangrijkste filmprijzen uitgereikt worden, live volgen vanuit de Belgische bioscopen. De avond beginnen doe je in stijl in de VIP-ruimte voor een exclusieve receptie tussen 18:00 en 19:00. Daarna volgt de live ceremonie en afsluiten doe je met een film die je in avant-première kan bekijken. Need more info? Check demagnumnachtvanhetpalmares.be.

We weten weer waarom we zo dol zijn op Magnum! Happy birthday!

Foto's © foodinnovationreview.blogspot.com en creativity-online.com.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded