Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style File: Suki Waterhouse

Door Astrid op 10.05.2014

Deze week kwam ik tot de vaststelling dat wij bij Belmodo - voorlopig - opvallend weinig over Suki Waterhouse bericht hebben. Weird want naast model, queen of bangs & girlfriend van niemand minder dan Hollywood hunk Bradley Cooper heeft deze it-girl ook nog eens een great sense of style!

The looks

Het Britse model is erg trouw aan haar look: een stevige frou, beetje nonchalante hairdo maar altijd met perfect cat-eyes. Love it! En dan die wenkbrauwe n... Serious girl-crushing over here!

Off duty style

Elke outfit is een verrassing bij Suki en ze lijkt zichzelf telkens opnieuw uit te vinden. Toch blijft ze trouw aan die kinda sixties-inspired mini look waar ze zo goed mee wegkomt. En dat altijd met een vleugje rock’n’roll.Think pink!

Oké, roze is niet de makkelijkste kleur om te dragen. Sommige mensen lijken haast op te gaan in hun outfit en bij anderen komt het dan weer truttig over. Maar niet bij miss Waterhouse! Watch and learn ...


When she dresses up ...

she goes all out! Door haar effortless dayware én casual red carpetlooks zou je haast vergeten dat het model/actrice cleans up reel nice. Het bewijs: vorige week straalde ze nog op de rode loper van het jaarlijkse Met Gala in New York met haar Burberry jurk.


Suki Waterhouse’s laatste nieuwe outfits spot je natuurlijk op het haar Instagram account!

Foto’s © Daily Mail, Elle UK, Vogue UK - Today I’m Wearing, Pinterest & NSMBL.

page loaded