Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Beygency

Door Kim op 09.05.2014

Het is geen geheim dat Beyoncé op handen wordt gedragen door haar trouwe fans. Als er kritiek wordt geuit, staan ze meteen met miljoenen klaar om de popster te verdedigen - iets waar Beyoncé overigens nooit om zal vragen. Omdat er al eens mag gelachen worden, was dit feit het mikpunt van spot tijdens de laatste Saturday Night Live aflevering. De Amerikaanse show staat gekend om z'n satirische sketches, waar bekendheden zelf in meespelen en de spreekwoordelijke draak steken met andere celebs.

So watch out, als je nog eens iets slecht denkt of zegt over Queen B komt The Beygency op je af! De megaster vond het overigens allemaal best amusant want even later verscheen deze foto op haar Instagram.

Foto © H&M - Video © SNL
page loaded