Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spoil your mom!

Door Loes op 09.05.2014

Voor al diegenen die het vergeten zouden zijn: WAKKER WORDEN. Zondag is het moederdag en je hebt nog precies 48 uur om het allermooiste cadeautje voor de liefste mama van de wereld te scoren. En nee, je komt niet weg met het typische “Het is iedere dag moederdag”-gezwam. Zondag is dé dag dat je jouw mama eens extra kan bedanken. Dat verdient ze, without a doubt.

Van Valentijnsdag ben ik absoluut geen fan maar voor moederdag mogen van mij alle hartjes, liefde en cadeautjes uit de kast worden getrokken. Want wie gaat er de tranen drogen als het uit is met je lief? Juist ja, dat denk ik er ook van. Hier dus wat inspiratie voor cadeautjes voor mamalief!

1.Niets is zo fijn als een verwenpakketje krijgen voor jezelf. Dat zal zelfs jouw mama niet ontkennen. Als het dan ook nog eens een verzorgingspakket van Aesop is, weet ze helemaal dat ze gebakken zit. Zie je al die twinkelende ogen als ze dit cadeautje gaat uitpakken? SCORE. Aesop, ook verkrijgbaar bij The Recollection -  € 90,-.

2. Voor sommigen misschien al een klassieker maar voor vele mama’s mist hij waarschijnlijk toch nog in de kast. Deze waterkaraf van Droog is de absolute favoriet van praktische en simplistische mama’s. Extra leuk ideetje? Presenteer er zondag enkele mooie bloemetjes in of een zelfgemaakte limonade met vruchtjes. Surpriiiiiise Mommy! Droog - € 19,95.

3. Juwelen, daarvan heb je er nooit genoeg. 2 voor de prijs van 1 is dus mooi meegenomen. Zijn jullie met 3 thuis? Dan koppel je aan dit minimalistische pareltje ook nog een mooie symboliek. The Boyscouts - € 175,-.

4. Draagt jouw mama altijd klassiek rood op haar lippen? Hoog tijd voor een update naar zachtroze voor de komende zomer. Yes mom, vertrouw ons nu maar, it will look good on you! Tom Ford via Parfuma - € 45,-.

5. Staat jouw ouderlijk huis ook vol kaarsen? Deze kandelaar geeft iedere simpele kaars een design upgrade. Hay - € 28,-.

6. Last but not least, de moeder en dochtercollectie van onze eigen Miss T. voor Essentiel is natuurlijk een geschenk uit de hemel op moederdag. Een clutch met hartjes? Yes please. En euh, mama, mogen we deze ook een keertje lenen in het weekend? *Puppy face*. Essentiel - € 85,-.

Wil jouw mama absoluut geen cadeautje? Yes, ze bestaan, raar maar waar. Daar zijn deze kaartjes met een vette knipoog ideaal voor. Ze zijn te bestellen via Etsy voor € 2,95. 

Genoeg inspiratie? Check. Nog een persoonlijke boodschap aan mijn eigen nieuwsgierige mama: nee jouw cadeautje staat niet op deze lijst, dus stop maar met raden! Voor alle andere mama's: veel bloemen, chocolade en andere leuke cadeautjes gewenst van jullie awesome kinderen! 

Topfoto © Pinterest.

page loaded