Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Nationa(a)l Pop-up store: strike 3

Door Tiany op 09.05.2014

Het is weer zover liefste Belmodo loverrrrs ... De Nationa(a)l pop-up store is opnieuw een feit!

De showcase van Belgisch talent doorheen verschillende disciplines, in een verrassende scenografie van film, muziek, mode, beeldende kunst, design, publishing, dans en gastronomie vindt dit jaar opnieuw plaats in ons Belgenlandje en dit in de voormalige kantoren van Belgisch multinational Solvay. Ooit al van een meer inspirerende plek gehoord?


Fashion Doriane Van Overeem. 

Jaarlijks wordt er een selectie gemaakt van Belgische creatievelingen die gepromoot worden in binnen -en buitenland. De selectie wordt gemaakt door gevestigde waarden uit de Belgische creative scene en bovenop de tentoonstelling en de shop worden er tal van happenings georganiseerd om leven te geven aan de Belgische creaties. In 2012 ging de allereerste editie van start in hartje Brussel, gevolgd door een succesvolle 2e editie in China, waar de Belgische 'je ne sais quoi' enorm geliefd is. They really do love us overthere;)


Fashion M.P. Coudeyre

De 3 fashion ambassadeurs van de 2014 editie zijn niemand minder dan sir Elvis PompilioTim Van Steenbergen en Véronique Leroy! Zij bepalen de artistieke directie van het defilé voor hun selectie. De catwalkshow zelf vindt plaats tijdens het openingsevent 'The Belgian Creative Landscape', vandaag vrijdag 9 mei 2014 om 21:00 en combineert 4 disciplines: mode, cinema, ontwerp en dans! Voor een € 15,- maak jij deel uit van dit very special exclusively Belgian event


Fashion Elvis Pompilio


Fashion Jelka Quintelier


Fashion Haustier


Fashion Jessie Lecomte


Beeldende Kunsten Leslie Martinelli


Design Sarah Duquesne


Film Cattet

En dan nu de praktische info peeps: de Nationa(a)l pop-up store vind je in de Prins Albert straat numéro 44 in Elsene! Parkeren kan je aan de Keyenveldstraat 78 voor wie met de auto komt. 

Je kan genieten van het talent van eigen bodem vanaf vrijdag 9 mei t.e.m. zondag 25 mei en dit van 11:30 tot 20:00! Je betaalt slecht € 6,- en ook brunchen, lunchen of dineren is er mogelijk (hurray!) Bekijk het volledige programma op de Nationa(a)l website en plan alvast jouw creatieve daguitstap!

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded