Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MET Gala ... the best and the worst!

Door Lien op 08.05.2014

Yes yes yes, alweer 1 van de hoogtepunten van mijn jaar, en neen dan heb ik het niet over Eurosong (al zit ik wel elke avond in volledig zwart-geel-rode tenue te supporteren, zelfs nu onze Axel eruit ligt - die hard!). Nee nee, ik heb het over ... het MET gala!

Het jaarlijkse mekka voor de #fabuluxe designer kledij, maar vooral 1 van de allerleukste gelegenheden om celebs te (be)spotten, want het is voor hen het moment bij uitstek om eens zot uit de hoek te komen ... Wie zag er goed uit en wie net iets minder? Je hoort het van ons!

Best dressed

Jeeej Joan Smalls! Ze voert onze best dressed list aan en dat heeft een goede reden: ze is makkelijk mijn grootste favoriet dit jaar. Haar stijlvolle Vera Wang jurk in combinatie met haar very high fashion blauw-paarse lipstick? Killer combination!

Jup, Rihanna scored a big 1 in Stella McCartney. Want ja hoor, wie erin slaagt een crop top klassevol te stylen, verdient een plekje op onze best dressed list. For sure! Of we fan zijn van haar handtattoo daarentegen ...

De meningen zullen vast wat verschillen over deze look, maar in mijn ogen kunnen Mary-Kate & Ashley werkelijk niets verkeerds doen. Hun look is een heel aangename afwisseling tussen al die typische decolleté-meets-crazy-high-heels-and-bombshell-hair-looks. Nice!

When Chanel Iman meets A$AP Rocky, magic happens. Chanel rockt misschien iets te veel side boob naar onze preutse goesting, maar het feit dat ze Topshop draagt op zo'n poepchique event maakt haar geniaal. Mooi duo dit, mooi duo!

Model en actrice Suki Waterhouse is de laatste tijd goed bezig op modegebied. Deze stunner van Burberry Prorsum is werkelijk adembenemend ... Onze enige kleine aanmerking? De kleur had misschien iets feller gemogen, maar toch een toppertje!

Stijlvol met een twist, it has Johnny Depp all over. Want wie anders zou deze opvallende Ralph Lauren creatie met zoveel stijl kunnen dragen? En dan heb ik het nog niet eens over zijn verloofde, Amber Heard. Zij was in Giambattista Valli echt to die for!

Altijd stijlvol, The Beckhams. Dit jaar kozen ze beiden voor wit en die keuze kunnen wij alleen maar toejuichen. Enige bedenking: die Victoria wordt nu toch wel echt heel mager ... Show us some booty girl!

Worst dressed

Het spijt me voor wie haar als stijlicoon ziet (ahum ahum BelmodoLoes), maar dit jaar sloeg Florence Welch de bal toch wel serieus mis. Haar Valentino Haute Couture jurk slash oversizede bolero slash bommajas slash hoe-moeten-we-dit-in-godsnaam-noemen, trok om het mooi te zeggen ... op niets.

Waar de trend van de avond was om wat te weinig stof aan te trekken, had Zoe Saldana met deze Michael Kors jurk stof te over. Niet heel flatterend Zoe, sorry ...

Frans model en actrice Laetitia Casta had de dress code niet goed begrepen ... Deze rode glitterjurk (nochtans van Givenchy) hoorde duidelijk ergens anders thuis, if you get what I mean ...

Kate Upton, sorry maar je ziet er echt uit als een crazy person! De giga Dolce & Gabbana jurk, de enorme zwarte bloemenkrans en dan die boezem nog, senorita this is not your look ...

No, just no Shailene Woodley ... Hier is werkelijk niets goeds aan, tenzij dan misschien de glitterrok. Ja laat ons die maar oké vinden. Ocharme.

Ligt het aan mij of ruikt dat hier opeens heel muf? ... Oh nee, wacht: het is gewoon deze ouwe-zetel-jurkBlegh.

Wait ... what?

Lieve lieve Beyonce, je brengt ons echt helemaal in de war met deze Givenchy by Riccardo Tisci-jurk ... Oprecht, na 7 keer kijken weet ik nog steeds niet wat ik hiervan moet denken. Hmm ...

Lupita, Lupita, wat is er toch met jou gebeurd na de Oscars. Toen stond ze nog helemaal bovenaan mijn lijstje van favoriete looks, maar op het MET Gala was het toch een heel ander verhaal. Deze Prada 'jurk' (we kunnen het niet eens een jurk noemen) is just not right.

Euuuuhhh Kanye ... Jasje wat te warm gewassen? Nee hoor, het mag dan nog een Lanvin tuxedo vestje zijn - de Helmut Lotti look staat Kanye langs geen kanten. En ook Kim haar kleed had best wat meer stof kunnen gebruiken, hence haar kleine accidentje ...

Maar maar maar, ik moet mijn favoriete celeb hier wel even verdedigen: haar make-up en hairdo zijn wel flawless, toch? (Voilà zie, weer een gerust geweten).

En en en, ben jij akkoord met onze lijst? Wie was jouw favoriet?

Foto's via © Vogue.

page loaded