Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

London Calling in Brugge

Door Angelique op 08.05.2014

Als we Londen nog maar horen, dromen we al weg bij de Big Ben, Madame Tussauds, Tower Bridge and many other. Herinner je je nog de laatste keer dat je in the city of dreams was? Anders is het al veel te lang geleden. Maar als wij niet naar Londen kunnen gaan, kan Londen misschien naar hier komen … Of is dat een ietsiepietsie wishful thinkingCharmecollectief bewijst met ‘London Calling’ van niet!

Vanaf vandaag t.e.m. zondag 11 mei 2014 wordt de Lange Vesting in Brugge omgetoverd tot een pop-up winkelstraat. Een aanrader als je een uitverkoren London lover bent. Street Art, Vespa clubs en Lennon brilletjes, sounds like London!

Een échte pop-up winkelstraat dus waar je maar liefst 10 pop-up stores kan vinden die 1 voor 1 een tijdelijke invulling krijgen. Elke winkel krijgt een creatief experience concept. En er kwamen grote werken aan te pas: Charmecollectief heeft alles wit geschilderd en in de scheidingsmuren heeft het doorgangen geklopt zodat je makkelijk van de ene winkel naar de andere kan. We’re impressed!

De winkelstraat krijgt voor het mini-festival een totaal andere look. De Brugse kunstenaar Strook zet zijn beste beentje voor, of in dit geval, zijn beste hand want hij zorgt voor Street Art. Als kers op de taart zal hij een bigger-than-life collage maken die alleen te bewonderen zal zijn tijdens London Calling.

What to expect? Evenementen en activiteiten zoals een '60's live band, street art workshop én entertainment voor de kids. Villa Maria, Quijo, Munt, Hoet, Delvaux, De Visscherie, Danneels, Javana and of course Charmecollectief zullen ons allemaal met open armen ontvangen.

Bekijk hier het volledige programma en trek naar Brugge! Nu, meteen ... Opgelet, mind the gap!

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded