Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo goes healthy

Door Angelique op 08.05.2014

Yes yes, je leest het goed: Belmodo gaat de gezonde toer op. We must admit de Belmodo addicts zijn al jaren pro-healthy. De opkomst van deze trend is de perfecte gelegenheid om onze tips en tricks met de allerliefste Belmodo lezers te delen.

Om mensen aan een gezonde levensstijl te helpen schaft Belmodo vanaf maandag 12 mei 2014 t.e.m. zondag 18 mei 2014 de healthy week in. Gedurende 1 week krijg je een speedcursus over how to make your life healthy proof!

Naast het delen van onze tips & tricks willen we je helpen je leven gezonder te maken. Daarom heeft Belmodo een paar verrassingen voor jou in petto! Keep on reading!

Nood aan gezond eten om op je gewicht te blijven of te vermageren? We got some good news for you! Belmodo geeft je gedurende de healthy week de kans op een Gerlinéa box. Het pakket bestaat uit 14 lekkere maaltijdvervangers en een verzorgende gezichtscrème. Naast je inner self leggen we ook je lichaam in de watten met een Yves Rocher beautypakket t.w.v. € 750,-. Neem snel een kijkje naar het ‘Belmodo goes healthy by Gerlinéa. Schrijf je in & win!artikel voor meer info. 

Nog nooit de kans gehad om je lichaam in a perfect balance te hebben? Dankzij de #doyousoyjoy by Belmodo yoga tour gaat er een nieuwe wereld full of zen voor je open. Om de ervaring compleet te maken maak je kans op een trip naar Japan. Hurry up en schrijf je in op de Facebookpagina van Soyjoy voor de volgende yoga sessie! Je kan alvast het verslag lezen van het 1ste yoga event in Antwerpen

Ook zin gekregen in een healthy detox? Wij kunnen alvast niet wachten tot de healthy week! Afspraak volgende week maandag op Belmodo.

Pictures © Facebook Belmodo, Instagram @belmodobie, @belmodoangel, @belmodotiany, Gerlinéa, Dirk Alexander 

Met medewerking van Céline Radelet.

page loaded