Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Presenting: The UGG Creative Council

Door Michael op 05.05.2014

Groot nieuws voor alle UGG-addicts: vanaf heden is er de UGG Creative Council. Boeiende persoonlijkheden zullen gedurende 2014 bloggen over hun eigen passie. Interessante verhalen gegarandeerd! Regelmatig checken dus als je een neus hebt voor interessante verhalen of als dat nieuwsgierig aagje in jou nu al naar boven komt.

Verhalen over eten, muziek, fotografie and so much more. Is dat als fashionista niet jouw cup of tea? Slaap maar op je 2 oren want mode komt ook aan bod. Thank God! Meer nog: onze eigen miss T. shares her story. Ze zal bloggen over reizen, haar gezin en - hoe kan het ook anders - mode. Als je dat voor geen goud ter wereld wil missen, neem er dan vliegensvlug je agenda bij en noteer zondag 11 mei 2014 alvast in je agenda.

Dankzij foto’s, verhalen en video’s krijg je een unieke blik in hun leven. Benieuwd wie allemaal tot de crew behoort? Lucky you want je komt nu al te weten wie Tiany vergezelt:
-Kris Berry: singer-songwriter
-Anouk: blogster & ondernemer
-Reinier Van Der Aart: fotograaf
-Marta Majewska: foodblogger
-Sean & Vincent: VJ’s JIM (ladies, this one’s for you)

Zit je nu al op het puntje van je stoel? Perfect, check dan nu al de blog of de Facebookpagina van UGG Australia.

Foto's © UGG

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded