Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#DIVAM14: The Report

Door Bieke op 05.05.2014

Hello dear Belmodo lovers, hopelijk hebben jullie een prettig weekend achter de rug. Wij alvast wel! Na België maakte Nederland zich dit weekend klaar voor De Invasie. Op zaterdag 3 mei 2014 vertrok Belmodo samen met de 2 lucky winners van de #DIVAM14 wedstrijd op short trip richting het Vlaamse cultuurhuis De Brakke Grond in Europe’s cultural capital Amsterdam.

De Invasie groepeert opkomende talenten in de mode, design, art, architectuur, interieur en fotografie scene. Het geeft hen de kans om hun werk te presenteren en te verkopen

Kon je er deze editie jammer genoeg niet bij zijn. No need to be bummed! Belmodo geeft je een verslag over de up and coming talenten.

De juwelen van Lore Van Keer staan symbool voor subtiliteit en zijn evenwichtig in hun asymmetrie. Als studente interieurvormgeving leidt haar fascinatie voor abstractie uiteindelijk naar juwelen. Broches zijn anno 2014 een echt fashion item. Deze geometrische pareltjes van DV Jewellery zijn minimalistische, tijdloze stukken die niet in je juwelenkast mogen ontbreken! Back to the nature roots met deze unieke Lara Frankl armbanden. Fan van 3D printing? De juwelen van ANGULAR zijn gecreëerd voor strong and assertive mannen en vrouwen.

As you can see de Belmodo winnaressen waren totaal in de ban van Studio Collect. Deze juwelen worden ontworpen door 4 studenten die elkaar hebben leren kennen tijdens hun studie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. De collectie Enchaîné bestaat uit juwelen die je op verschillende manieren kan combineren door afneembare elementen. Pretty and practical

Saaie kledij van je hubby beu? Met Suits for Dudes fleur je de outfit van je geliefde op. Eerder fan van kleine details, dan zijn de Pocketmen gecreëerd door Juliette De Graaf jouw hebbedingetjes. Deze originele versies van de pochet zijn beschikbaar in verschillende vormen. 

Op zoek naar originele items met leuke bedrukkingen? Check dan zeker eens de collectie van TITI + THE GERMAN KID. Trend anno 2014 is de comeback van handcrafted! De unieke tassen en accessoires van Puc zijn 100% handgemaakt. Puc in 3 woorden: stoer simpel en stijlvol. Atelierdubbeloo is een Antwerpse designstudio. Hun assortiment is een combo van mode en meubilair. Als laatste is er het prachtige handtassenmerk Zilque. Elk stuk is uniek en zorgvuldig handgemaakt door Liesbeth Verhelst.

Naast het ontdekken van nieuwe merken is de Invasie de hotspot om originele concepten te bespeuren. 1 of our favorites: Snorhaar. Deze minimalistische ruwe kattas kan gebruikt worden als reismand zowel als slaapmand. Als 2de in lijn is er de reeks van houtwerk ZAAG. ontworpen door Tina Peirlinck. Het uitzicht van elk meubel kan je wijzigen. Gedaan met het geklaag en gezaag in het dagelijks leven! We like!


Meet the lucky Belmodo winners: Eva en Femke!

As you can see was het weeral een geslaagde editie van De Invasie! Kon je er jammer genoeg niet bijzijn, hou zeker de website van De Invasie in het oog en mis de volgende editie zeker niet!

page loaded