Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Milkteef

Door Koen op 05.05.2014

Beauty blogs, they are all over the place. Natuurlijk, we weten ondertussen wel hoe je lipgloss aanbrengt en welke parfums amazing zijn. Maar, ken je Milkteef al? Nee hoor, geen scheldwoord maar de vertaling van 'melktanden' met een Britse 'th'! Meet Emma Woodley, een London-based beauty en lifestyle blogger met een golden smile!

Wat begon als een simpele beauty tumblr evolueerde na zo’n 5 jaar tot de major beauty website van vandaag! En she has it all: van Youtube video's tot Instagram, Twitter en Pinterest ... wat een social media queen! Maar that’s how you roll als je een famous blogger bent!

Haar posts hebben telkens een personal touch, waardoor je zo geïnspireerd raakt door de Londense lovely! Ze vertelt over haar lifestyle in Londen, haar super cute doggie en zelfs borstvergrotingen. Sounds cheesy, maar geloof me, eenmaal je begint te lezen ben je hooked!

Gelukkig staat er geen endless scroll op haar site, want je zou blijven kijken naar die juicy lipglossjes, foto’s van de cute puppy, English breakfast muffins en loads of make-up goodies. Ah, the little girl in me is al aan het dagdromen!

Dat maakt de blog so very convincing. We are all beauties en Emma Woodley showt je how-to en wisselt af met fabulous beauty product reviews, backstage looks et cetera.

Full-on English glam met Emms en haar blog waarop je blijft refreshen in de hoop op updates! De roze draad van haar blog is girly freshness! Welke make-up look ze ook toont, het blijft zeer clean en fresh! Milkteef is echt echt echt lovely!

Oh ja, did I mention de outfit posts? Van poederroze jassen met zwarte lacqué botjes tot preppy English looks ... de inspiratie die je hier krijgt is ein-de-loos!

Met medewerking van Angela Donskaia

page loaded