Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Depop your own little shop!

Door Michael op 04.05.2014

Depop’ is dé nieuwe online shop revelatie in pocket-formaat! That’s right, vanaf heden shop je jouw favorite items snel én makkelijk online met 1 klik op de knop! So hit that button! De London-based company met Italiaanse roots is the new kid on the block, maar overduidelijk al behorend tot de cool kids onder ons! 

Ook jouw persoonlijke spulletjes kan je er kwijt! All you have to do is een foto nemen van het item dat je wil verkopen en deel het op FacebookTwitter of InstagramFollow je vrienden, blijf op de hoogte van alle koopjes en like, like, like!

Private message voor onderhandelingen over prijs enz. Accepteer PayPal opdat elke transactie veilig verloopt en geen misverstanden ontstaan!

Ontdek met ‘Depop’ verborgen schatten en deel jouw old treasures met de rest van de virtuele wereld in de hoop ze een nieuw leven te kunnen geven!

Miss T. opende onlangs haar very own little depop shop, zeker de moeite waard voor alle schattenjagers onder jullie die op zoek zijn naar designer brands en vintage goodies aan een prijsje! Ook überfashionista Chiara Ferragni heeft haar eigenste depop shop! On-ge-twijf-eld zijn er heel wat geïnteresseerde buyers die maar al te graag iets van de famous blogger willen kopen! Kassa Kassa dus! 


Simon Beckerman Depop’s founder and Chiara Ferragni in NYC. 

De nieuwste shop app kan je downloaden via de AppStore of Google play en is volledig gratis

Depop the new way to buy and sell. Open your little shop now, is het motto! 

Foto's © Depop.

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded