Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style file: Florence Welch

Door Loes op 02.05.2014

Ze is de belichaming van de lookhippie chique’, heeft een stem als een klok en draagt haar mysterieuze aura overal waar ze gaat of staat. Florence Welch is 1 van mijn persoonlijke helden en stijliconen. Why? Dat ga ik jullie eens haarfijn uitleggen sie.

Florence Welch is de frontzangeres van Florence + The Machine. Dat feit alleen al maakt haar tot 1 van de coolste personen op aarde, if you ask me. Haar stijl is 100 procent consistent en heel herkenbaar in alles wat ze doet. Wil je Florence herkennen op straat? Zoek dan naar een dromerige hippie gehuld in bloemenprints, rood haar en wapperende vesten tijdens zwevende dansjes.

Haar stijl is romantisch, nostalgisch en bevat duidelijk een verwijzing naar de 70’s hippieperiode. Deze herkenbare bohemian look geeft ze vaak wat extra schwung door er een duister randje aan toe te voegen. Zwarte veren, black sheer of een overdosis aan zwarte kant? Florence is hier zeker niet verlegen voor.

Het verdict van Florence Welch: she’s a bohemian style queen. Haar geheime wapens? Lange jurken tot op de grond, zowel on - als off stage. Als 2de: fringes. Hiervoor geldt: hoe meer hoe beter. En ten 3de: act like you don’t care. Florence Welch lijkt huppelend en zwevend door het leven te gaan. Alsof haar leven bestaat uit 1 grote dagdroom … Wel, dat kan niet zo moeilijk zijn toch? Zzzzzzz. 

page loaded