Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beyoncé & Jay-Z On the Run tour

Door Kim op 30.04.2014

Mr. & Mrs. Carter zijn ongetwijfeld the hottest couple in de muziekindustrie van het moment, en als het spreekwoordelijke ijzer heet is dan moet je het smeden - iets wat deze 2 music moguls maar al te goed beseffen. Bijgevolg gaan Beyoncé en Jay-Z deze zomer samen op het podium staan voor een heuse tour. Maar nog even wachten voor je helemaal enthousiast wordt, want voorlopig zijn de optredens enkel gepland in Amerika. Wij hopen natuurlijk dat het muzikale gebeuren succesvol genoeg blijkt en er ook een Europese editie komt van de On The Run Tour.

Er werd al even gespeculeerd dat het duo samen ging touren, en begin deze week werd het nieuws officieel bevestigd.

Foto's via Missinfo.tv & Stereogum.

page loaded