Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pimp je interieur met Spruitje

Door Loes op 29.04.2014

Kan jouw woonkamer wel een eyecatcher gebruiken? Of je slaapkamer mist echt nog een fris accent … Wel, ik had net hetzelfde probleem. Het stof hangt nog aan mijn broek en de verf zit nog in mijn haren. Ik ben verhuisd en dat is te merken ook. Halleluja voor spierpijn, 100 kartonnen dozen en verfspatten all over the place. Inrichten is superleuk maar toch blijven ongebruikte ruimtes vaak een beetje kaal en kil.  

Een beetje groen in je huis doet de ruimte helemaal opleven. Ik heb alleen 1 klein probleempje: ik kan zelfs geen cactus in leven houden … en daar is helaas bewijs van. Oopsie, maar toen kwam ik deze pareltjes van Spruitje tegen. Spruitje maakt lampen met daarin een natuurlijke leefomgeving van planten. Ieder stuk is uniek en de kleine wereldjes zijn zo aangelegd dat ze zichzelf in leven houden.

Het zijn mini plantenwereldjes in een lamp. Soms sterft er een plantje en even later komt er weer een nieuwe. Je moet zelf niks doen, enkel de natuur zijn gang laten gaan. En deze plantenlampen zijn nog eens prachtig ook. Laat iedereen maar stoefen met zijn sanseveria, met deze sustainable worlds maak je pas echt indruk.

Je moet er wel een stukje voor reizen want deze pareltjes zijn nog niet te koop in België, maar elke reden is goed genoeg voor af te zakken naar Amsterdam ... Toch? Je kan ze o.a. kopen bij mijn favoriete winkel allertijden: Hutspot. Check de website voor nog meer verkooppunten. 

P.S.: Wie mij een exemplaar uit de collectie meeneemt op the house warming, mag altijd rekenen op een glaasje extra bubbels en een dikke pakkerd. Taaahaaanks!

Foto's: © Spruitje.

page loaded