Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style Bubble: het boek

Door Astrid op 28.04.2014

Maak alvast wat plaats op je koffietafel want niemand minder dan cutie pie Susie Lau is aan het schrijven geslagen!

Via haar blog Style Bubble deelde Susie met de wereld dat ze stiekem aan een boek aan het werken is:

"… I’m gathering pics and words galore for my upcoming book. Yes, I’m writing a book.  Has it been formally announced? I don’t think so … does it require a formal announcement? Probably not. And for good reason too seeing as I haven’t quite formulated the right words (or media blurb) to describe this thing that I’m penning." - aldus Susy Lau -

Geen grote aankondiging dus, maar een kleine vermelding in een blogpost. Misschien wel niet onverstandig aangezien de blogster zelf nog niet helemaal weet waarover het boek precies zal gaan en waarom het zal uitkomen. Maar nieuwsgierig zijn we ondertussen wel al!

Natuurlijk is miss Susie niet de 1ste blogster die een boek zal schrijven - denk aan Cupcakes & Cashmere, The Man Repeller, FacehunterThe Style Rookie en natuurlijk onze eigen miss T. - maar Style Bubble zal toch altijd een speciaal plekje in ons modehart hebben … en binnenkort dus ook op onze koffietafel!

Foto’s © &Other Stories x Susie Bubble 'Styling Storie'.

page loaded