Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What did you expect?

Door Koen op 25.04.2014

Schweppes doet het met Penélope Cruz! Na Nicole Kidman en Uma Thurman onthult het heer-lijke drankenmerk het nieuwe luik van de saga met de Spaanse schoonheid als gezicht van de gloednieuwe campagne. 

De Spaanse diva hult zich in het ‘What did you expect’ verhaal in een sensualtiteit die alleen zij weet op het toneel te brengen.

De videoclip werd geshoot in het mysterieuze Alexander Palace in London die al meermaals het décor was voor muzikale groepen en hype-fenomenen!

Waar de sensualiteit van het scherm druipt in de videoclip is die ook duidelijk aanwezig in de campagnebeelden. Miss Cruz is te zien in een omgeving waar fotografie, collages en illustraties elkaar aanvullen. De creaties zijn van de hand van Quentin Jones, een multi talented artiest, die zijn eigen visie op het merk brengt.

"Ik ben dolgelukkig om de nieuwe ambassadrice van Schweppes te zijn, vooral omdat het 1 van mijn favoriete dranken is. Ik was dan ook zeer enthousiast om het gezicht te zijn van deze campagne, niet alleen omwille van het script maar ook omdat ik kon samenwerken met zo’n getalenteerde regisseur." - aldus Penélope Cruz -

Bekijk hier alvast het promofilmpje en get lost in Penélope's verleidelijke blik! 

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded