Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Flower land @ Marc O’Polo

Door Koen op 25.04.2014

Van donderdag 24 april tot en met zaterdag 26 april 2014 ziet de Marc O’Polo store in de Louizalaan in Brussel er lichtjes anders uit. Flowers everywhere! Marc O’Polo en internationaal bloemenkunstenaar Thierry Boutemy slaan de handen in elkaar voor hun project “A Piece of Art”. Dat hebben we te danken aan Art Brussels 2014. Nice! Woensdag 23 april werd de winkel voor het 1st bewonderd tijdens een in-store event.

Boutemy mocht zich helemaal uitleven in de winkel en ontwierp bloemencreaties waar de Marc O’Polo store vol van staat, letterlijk. Fashion & flower heaven, sounds good to us!

Thierry Boutemy ontwierp eerder al de bloemstukken voor de film Marie Antoinette. Hij werkt dagelijks met klanten die actief zijn op het gebied van fashion en lifestyle, he’s used to it!

Voor Marc O’Polo heeft hij een eigen concept ontwikkeld dat perfect aansluit bij de filosofie van het merk en de focus op het gebruik van natuurlijke materialen: niet alleen de verbeelding, maar ook de ontmanteling van Boutemy’s werk is belangrijk.

Een unieke beleving en als je er naartoe gaat, ben jij de lucky one die een bloemstuk mee naar huis kan nemen. Zaterdag 26 april wordt alles weer afgebroken en krijgt elke bezoeker de kans om een bloembol mee naar huis te nemen om hem daar opnieuw te planten. A personal piece of art from the master himselftake a chance!

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded