Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MTV x Musketon

Door Koen op 24.04.2014

Onlangs had Belmodo the pleasure het 'Gif Me More Creativity' event van MTV en Musketon bij te wonen! Lots of creativity and lots of confetti, I can asure you!

Musketon frontman, Bert Dries, is een wel heel getalenteerde illustrator met designs voor Steve Aoki, Nike en Dr. Lektroluv op zijn palmares! Zijn 'Angrybear' T-shirt kent een enorme populariteit ennnnnnn nu gaat hij de samenwerking aan met MTV Mobile

Samen richtten ze het 'Gif Me More Creativity' platform op dat jongeren moet aanzetten tot meer creativiteit

Daarnaast lanceren ze de 'Musketon Case Creatoronline tool, waarmee jongeren hun unieke MTV smartphone case kunnen ontwerpen met exclusieve Musketon designs! In totaal worden meer dan 200 cases weggeven, iedereen die meedoet kan winnen én dit 7 dagen lang! De actie loopt nog tot woensdag 30 april

The lucky winners krijgen de unieke smartphonecase opgestuurd, met een paar coole Musketon stickers erbij! Whoop whoop!!

Volg de campagne op Facebook en gebruik de volgende hashtag: #MusketonforMTV! Als kers op de taart organiseren MTV Mobile en Musketon een exclusieve Club MTV party die zal plaatsvinden op donderdag 8 mei 2014 in de Hasseltse Forty Five Club.

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded