Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#DIVAM14

Door Tiany op 23.04.2014

Hiiiii Belmodo lovers, een tijdje geleden hebben we het al aangekondigd, maar nu is het bijna zover. In samenwerking met Vlaams cultuurhuis De Brakke Grond, trekt De Invasie ook dit jaar naar Europe’s cultural capital Amsterdam op zaterdag 3 en zondag 4 mei 2014

Voor wie De Invasie nog niet bekend in de oren klinkt: dit is een initiatief dat opkomend talent een platform aanbiedt om hun werk te promoten via evenementen, tentoonstellingen and so on. Na de Invasie van Antwerpen, Gent, Kortrijk en Leuven is nu ook Amsterdam aan de beurt. Hurray!

Wij zijn alvast zeer benieuwd naar welk aanstormend jong talent ons dit jaar te wachten staat. Architectuur, fashion, kunst, food, grafisch design, interieur, fotografie, het wordt allemaal bijeengebracht op 1 mooie locatie. Can’t wait!

Wat je zeker moet gezien hebben:

1. Haustier. De jonge Belgische designer Lodewijk Joye ontwerpt hedendaagse accessoires, waaronder zijden sjaals, met unieke geometrische prints die je helemaal doen wegdromen. Ontdek als 1ste zijn SS2014 collectie!

2. PUC: a Personalized Unique Collection. Designer Sandra Roozen maakt edgy, eenvoudige maar stylish lederen bags en heeft sinds kort haar eigen shop. 

3. Angular is een jong label van Pieter Bostoen dat sinds 2013 3D juwelencollecties ontwerpt.

4. Studio Collect telt een team van 4 studenten afgestudeerd in juweelontwerp. Fall in love with hun zeer elegante collectie "Enchaîné" met natuurlijk de schakel als basismateriaal.

Is De Invasie ook iets voor jou? Ze zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Dus sweet Belmodo creatievelingen, stuur als de bliksem je portfolio door naar 1 van de De Invasie robots en word 1 van hun nieuwe designers

Hou zeker de Facebookpagina en website in de gaten om up to date te blijven van meer De Invasie nieuws

De Invasie Amsterdam
Vlaams cultuurhuis De Brakke Grond
Nes 45
1012KD Amsterdam
Zaterdag 3 mei van 11:00 tot 18:00.
Zondag 4 mei van 10:00 tot 16:00.

Foto's © De Invasie.

page loaded