Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mermaid haaraccessoires

Door Loes op 22.04.2014

Regenbogen, unicorns en flamingo’s: move over please! The little mermaid is mijn nieuwe stijlicoon, zonder twijfel.  Alle elementen van de zee lijken als magneten op mijn handen te werken. Schelpjes, zeesterren of koralen? Gimme, gimme, gimme!


Toen ik het accessoiremerk Pluie ontdekte, kon je mijn reactie dus wel raden … Iets in de trant van: OHHHH MY GODDDDDD, I NEED THIS! Openvallende mond, opengesperde ogen en vreugdesprongetjes inclusief.


Pluie is een Japans merk dat gevestigd is in LA. Wat verkopen ze? Haaraccessoires geinispireerd op de natuur. Mijn absolute favoriet is de grote zeester in het goud. Beeld jezelf even in op het strand, in een bikini met deze speld om je beach hair bij elkaar te houden ... Ik, Loes van Look, in ieder geval wel.


Is het toch een beetje somberder weer? Er zijn ook een aantal zwarte exemplaren als de matte zwarte veer. Ik kijk richting alle ladies dressed in black: volgens mij heb ik jullie nieuwe accessoire buddy gevonden! 


Deze pareltjes zijn (helaas) momenteel enkel nog maar online te verkrijgen in België, maar laat dat je inner Disney princess niet tegenhouden. Ze kosten tussen de € 100,- en € 150,-. But they are sooooo worth it

Foto's © Pluie.

page loaded