Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Modebloggers for Hello Closet!

Door Koen op 21.04.2014

Zaterdag 26 april 2014a day to remember for every fashionista. Iedereen die er al van gedroomd heeft om een modeblogster in real life te ontmoeten: this is your chance. Emma Gelaude van myfashionblog.be, Kim Deboes van absolutelymrsk.blogspot.be en het duo Ruth Van Soom & Nathalie De Schepper van themerrymakers.be zullen je met open armen ontvangen.


Van links naar rechts: Ruth Van Soom, Kim Deboes, Nathalie De Schepper en Emma Gelaude

Modeblogs die je offline kan beleven: het klinkt als a once in a lifetime opportunity, en dat is het ook! Je wordt helemaal ondergedompeld in hun wereld van fashion, beauty, food en reizen.

Kim Deboes verkoopt er enkele van haar Delvaux-handtassen, de kans om er (eindelijk) 1 in de wacht te slepen. Ruth Van Soom heeft enkele stukken van kledingmerk IRO in de aanbieding. En als kers op de taart voorziet elke blogster een leuke give-away.

Maar dat is nog niet alles, we love food and so do the it-girls: je kan er proeven van enkele van hun lievelingsschotels: sounds yummie! En om de dag helemaal unforgettable te maken kunnen beauty-addicts zich laten opmaken door make-up artieste Florence Teerlinck en kapper Snip Snip knipt er zelfs je haren. Welcome in fashion and beauty heaven.

We are already excited en noteren alvast het volgende in onze agenda:
Wanneer? Zaterdag 26 april 2014 van 12:00 tot 18:00.
Waar? Hello Bank pop-up, Meir 41, 2000 Antwerpen.

We hope to see you there!

Topfoto © Michiel Pelerents.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded