Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dazed loves Belgian fashion

Door Astrid op 21.04.2014

Dat wij heel erg trots zijn op onze Belgische fashion scene wisten jullie natuurlijk wel al. Maar ook internationaal blijven onze designers, fotografen en creatievelingen goed scoren. Meer nog, het tijdschrift Dazed zet in zijn lente- en zomereditie de Belgische New Wave in the spotlights en niemand minder dan Matthias Schoenaerts & Veerle Baetens prijken ter gelegenheid op de verschillende covers!

De korte inhoud van dit nummer van Dazed is volgens hen:

"Fashion rebels collide with Belgium’s new wave in a 50-page fashion portfolio by Willy Vanderperre"

We spotten in het nummer o.a. een 50-pagina's lange modeportfolio waarin Belgisch fotograaf Willy Vanderperre 'Belgium’s underground creatives who are setting the cultural agenda’ eert. Waar ik het meest naar uitkijk is het interview met Walter Van Beirendonck en zijn voormalige stagiair Craig Green.

Maar natuurlijk heeft iedereen het vooral over die geweldige covers. Naast Matthias Schoenaerts en Veerle Baetens mochten ook model, actrice en zangeres Jamie Bochert en de Italiaanse Mariacarla Boscono op de foto voor de verschillende covers van dit nummer. Wij hopen natuurlijk vooral dat we er eentje met Matthias Schoenaerts te pakken krijgen. Normaal heb ik het persoonlijk niet zo voor Veerle Baetens maar damn girl, wat een foto!

Natuurlijk willen we nog niet de volledige inhoud verklappen, dus rep je naar de dagbladhandelaar - of bestel gewoon lekker makkelijk online - en haal jouw exemplaar van Dazed in huis! Deze editie van Dazed ligt sinds donderdag 17 april 2014 in de rekken.

page loaded