Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Daphne Velghe

Door Astrid op 19.04.2014

Festival season is heading our way en dat is blijkbaar een goede periode om als model gespot te worden. Vraag maar aan the lovely Daphne Velghe die op Laundry Day werd aangesproken door een scout van Dominique Models. And the rest is history...


Door Alessandro Dal Buoni voor L'Officiel Italia

De Belgische schone mocht de catwalk al op voor o.a. Alberta Ferretti, Christian Dior, Céline, Rochas & Chanel. Zij was trouwens ook 1 van de 12 meisjes die Juergen Teller shootte voor de allereerste collectie van Nicholas Ghesquière’s voor Louis Vuitton.


Ik ben vooral fan van haar prachtige huid en dat stel geweldige wenkbrauwen. Eentje om vast en zeker te blijven volgen die Daphne Velghe!


“A dozen girls” door Juergen Teller voor Louis Vuitton

Foto’s © Vogue NL, Fashionmilk, New Faces in Fashion & F.TAPE.

page loaded