Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hannelore Knuts als Sugar Jackson?

Door Michael op 17.04.2014

Sommigen kennen haar misschien van ‘Sterren op de dansvloer’, anderen kennen haar van op de catwalk. Hoe dan ook, momenteel kan je Belgisch topmodel, Hannelore Knuts, spotten in “The Fight”, een filmpje van VPL. VPL is een kledingmerk dat je moet kennen omwille van zijn catchy visie: een collectie creëren die de kloof tussen lingerie en sportkledij overbrugt, en die zowel comfy als stylish is.

Boksen dus… Niet echt iets wat je zou verwachten van een topmodel dat eerder al het gezicht was voor exclusieve merken als Chanel en Prada, right? Maar niets is minder waar. Hannelore heeft intussen al wat ervaring met de sport, een vrouw die duidelijk thuis is in verschillende werelden. Geen carrièreswitch voor Hannelore, wel een nieuwe hobby.

In het filmpje kan je een blik werpen op de nieuwe zomercollectie van VPL. Niet skippen dus, want de nieuwe kledij heeft verschillende technologische en ecologische innovaties in petto. Imagine: kledij met materialen die antibacterieel zijn, vitamines of mineralen bevatten, beschermen tegen UV-stralen, zweet verminderen of een verkoelend effect hebben. Are you kidding me? I’m not!

Benieuwd hoe het filmpje en de nieuwe collectie eruit zien of ben je gewoon heel erg benieuwd hoe Hannelore Knuts er uitziet als bokser? Bekijk dan zeker eens het filmpje.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded