Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sister love @ Coachella

Door Kim op 16.04.2014

Het voorbije weekend kon je Instagram niet openen zonder gebombardeerd te worden met foto's van palmbomen, een reuzenrad en designer festival outfits. Iedere fashionista weet meteen wat dat betekent: Coachella is in town! Omdat de doorsnee blogger en celeb die aanwezig is voornamelijk hun outfits fotografeert, zou je bijna vergeten dat het populaire festival in Californië in de 1ste instantie om muziek draait.

Coachella weet telkens geweldige artiesten te strikken en het is the place to be als je iets ongewoons op het podium wil zien gebeuren. Zo kwam Tupac in 2012 dankzij een hologram "tot leven" op het podium naast Dr. Dre en Snoop Dogg en dit jaar stormde niemand minder dan Beyoncé op het podium om een dansje te doen tijdens het optreden van haar zus Solange. Sister, Sister!

Heel erg schattig allemaal, de zusterliefde straalt er vanaf! Misschien moeten we volgend jaar toch eens echt een ticket proberen te scoren ...

Foto's via Grazia - Video © RapUpTV.

page loaded