Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Neem de Clicquot Cab!

Door Koen op 12.04.2014

Veuve Clicquot stelt een nieuw en uniek concept voor aan alle lucky stadsbewoners en dagjestoeristen van Brussel en Antwerpen! Welcome to the Clicquot Cabs!

5 op-en-top Amerikaanse taxi’s, volledig uitgedost in de kleuren van het befaamde champagnehuis, doorkruisen Brussel op zaterdag 17 mei 2014 en Antwerpen op zaterdag 24 mei 2014.

Voor de gelegenheid worden tijdelijke Clicquot Stations geopend op diverse locaties in beide steden. Voorbijgangers kunnen er een Clicquot Cab nemen en een on-ver-ge-te-lijke ervaring beleven in style of course!

Tijdens de rit krijg je een glaasje Veuve aangeboden en wordt je happy moment op beeld vastgelegd. De foto’s kunnen gedeeld worden via je eigen Facebook-pagina én via de Facebook-pagina van Veuve Clicquot Belgium.

Wie graag wil deelnemen aan deze fun experience, kan gewoon naar 1 van de Clicquot Stations gaan, er een Clicquot Cab nemen én van een heerlijk glaasje bubbels genieten, mmmm..

Meeting points in Antwerpen zijn resto Grand Café Horta, het ModeMuseum en de Grand Bazar! In het Brusselse vind je de yellow cabs aan resto Basta Cosi, Le Café du Sablon en aan de Louizagalerij. 

So ladies, show off those heels, pull up that skirt and hail a Clicquot Cab in style!

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded