Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Style & the City

Door Koen op 09.04.2014

I want to go on a city trip! Waarvan ik hou als ik op vakantie ben is om er outfitinspiratie op te doen. Jammer genoeg laat mijn portefeuille het niet toe. Thank god dat er street style blogs bestaan. One of my favorites is Style & the city

Als je denkt aan street style foto’s link je het vaak aan de extravagante posts tijdens fashion weekWe like! Maar soms is het leuk om doodgewone mensen in hun natuurlijke habitat te fotograferen. Kamel Lahmadi brengt deze schoonheid naar voren en deelt ze via zijn blog Style & the city.

De street style foto’s zijn voornamelijk getrokken in het wonderful New York & Paris. Tijdens de fashion weeks maakt hij ook altijd uitgebreide fotoreports. Hij fotografeert niet enkel random people maar ook celebs and fashion icons such as onze eigen lovely miss Tiany.

Ook fan van zijn spontante street style foto's? Je kan hem volgen op Facebook en Instagram. Bovendien heeft hij een Style & the City applicatie.

Pictures © Style and the City.

Met medewerking van Céline Radelet.

page loaded