Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Must-visit: Amsterdam Denim Days

Door Loes op 08.04.2014

Eerlijk is eerlijk, voor mij is iedere reden op aarde een goede reden om naar Amsterdam af te zakken. Maar van woensdag 7 mei tot zaterdag 10 mei 2014 is er geen twijfel mogelijk! Iedere fashion- en denimlover moet zich dan op Amsterdamse bodem bevinden. Voor de 1ste keer zullen er in dan de Amsterdam Denim Days plaatsvinden.

De stad van tulpen, klompen en romantische grachten kleurt indigoblauw en zal het kloppende hart vormen van de denim industry. Alle professionals met kennis van zaken zullen hier - zonder pardon - aanwezig zijn, maar voor jou is het ook leuk (zo niet leuker!).

Voor consumenten zal op vrijdag 9 en zaterdag 10 mei op het Westergasterrein, Blueprint plaatsvinden. Dit is een platform waar iedere denimlover zijn hartje ophalen. Merken als Denham, Pepe Jeans en Scotch & Soda geven hier al hun wistje-datjes prjis. Verder kan je deelnemen aan workshops, denim documentaires en exposities bekijken. Kortom: inspiratie in overvloed! 

Heb jij een oncontroleerbare shoppingdrift? Dan kan je hier ook je modehartje ophalen. Op het Westergasterrein zal een vintage markt zijn en je kan ook opkomende denim brands ontdekken als Olaf Hussein en Toile de Chine. Deze coole nieuwkomers worden verzameld in de HTNK Story Store. Gezelligheid troef, zeker weten. Een aanrader, dat ook. Pinky swear!

Wil je tijdens deze dagen toch ook nog lekker de stad induiken? No problemo, ook doorheen de stad is een shoppingroute voorzien langs alle toffe denim winkels en zal je het ene toffe event na het andere kruisen.

Dus alle denim nerds, shopping freaks en jeans lovers: verzamel u, boek alvast je treinticket en see you there!

Foto's © Amsterdam Denim Days.

page loaded