Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Book update!

Door Koen op 08.04.2014

Shop alert!! Je kent ‘m wel, de publisher bij uitstek, Taschen heeft namelijk een aantal Belmodo-minded boeken in de aanbieding. We zetten ze graag even op een rijtje, so listen up peeps, here we go!

Illustration now! Fashion” geeft een inkijk in het illustratieproces en het belang ervan. Want let’s face it in de modewereld wijzen alle wegen naar die ene sketch, die ene visie op papier.

100 Contemporary Fashion Designers” (een absolute topper en mijn favoriet!) heeft een duizellingwekkend overzicht van alle fast-rising designers - de sterren van morgen - in de 21ste eeuw.

Pretty much everything” geschreven door Inez van Lansweerde en Vinoodh Matadin toont het mysterieuze en genre-uitdagend werk van 2 artiesten met eenzelfde visie.

Philipp Keel’s "Simple Diary" is het must-have item van het moment! Het perfecte boekje voor al je life-happenings, gevuld met verfrissende filosofieën en originele wisdoms, dit in trendy kleurtjes!

Kan niets van dit alles je bekoren? Geen nood, want Taschen biedt tal van andere originele coffee table books aan - van kunst, film, muziek, design, fotografie tot autobiografieën.

Je kan alvast een kijkje nemen online of een uitstapje plannen naar de Brusselse shopdesigned door Philippe Starck!

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded