Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The DVF reality show

Door Kim op 04.04.2014

De modewereld zit vol verrassingen, want eerlijk toegegeven is een reality show die draait rond Diane von Furstenberg iets waar wij ons niet meteen aan verwacht hadden. Het project is momenteel nog in ontwikkeling, maar zou wel uitgezonden worden op de Amerikaanse zender E!, bekend van andere reality shows als Keeping up with the Kardashians.

De show zou draaien rond een wedstrijd, waar de deelnemers strijden om de Global Brand Ambassador te worden van DVF. Verder wordt er ook gezegd dat de docu-serie de relaties tussen een succesvolle baas (a.k.a. Diane) en haar 8 "eager-to-please associates in training" zou verkennen. Er is nog geen officiële datum bekend voor de release, maar wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat!

Foto © Bryan Bedder.

page loaded