Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Run the World!

Door Bieke op 04.04.2014

Je kan lopen voor je leven, lopen voor een tight body, lopen for charity of voor het leven van een ander? Kies voor het laatste en haal je hippe sneakers uit de kast voor de Wings for Life World Run

Wij hebben de Ten Miles, Zuid-Afrika heeft de Two Oceans Run en New York de super famous marathon. Het is een beetje onbetaalbaar om de wereld af te reizen en te rennen naast alle mogelijke nationaliteiten. Maar, wat dacht je van een world run? Ja, je leest het goed, een loopevenement waarbij in 35 landen, op 6 continenten in totaal, àlle lopers op hetzelfde moment van start gaan op een parcours van geen 5 km, geen halve marathon en geen hele: een loopwedstrijd zonder finishlijn.

Neem de “run baby run” uitroep maar serieus. Want de Wings for Life World run heeft een Catcher Car, die een half uur na het startschot zal vertrekken om de lopers in te halen. Get your wings on, want de boodschap is dus om te blijven lopen, liefst ook vliegensvlug. Want, eenmaal ingehaald is the game over voor je! Maar, natuurlijk is het vooral een run for a cause! 100% (!) van het inschrijvingsgeld gaat naar de Wings for Life Foundation, een stichting die onderzoek financiert dat gericht is op het vinden van een remedie voor ruggenmergletsels

België heeft als ambassadeur Marc Herremans (ex-triatlon kampioen). Samen met Jet Import ontstond er een coole open-call aan iedereen om op zondag 4 mei 2014 mee aan de startljn in Ieper te staan en over de onbestaande finishlijn te vliegen. Ook onze celebrities van eigen bodem Peter Van de Veire, Tanja Dexters en Véronique De Kock zullen hun beste én snelste beentje voorzetten! 

Schrijf je in en/of doneer op: www.wingsforlifeworldrun.com.

page icon + bottom photo via Tumblr.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded