Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Modellen die zingen

Door Kim op 02.04.2014

Modellen die zingen, het gebeurt vaker dan je denkt. Gisele Bündchen zong een deuntje (lees er meer over in het Belmodo artikel Gisele zingt voor H&M), maar ze is zeker niet de enige die zich van haar muzikale kant liet horen. Of het resultaat nu altijd even geweldig is als hun looks, is iets dat je zelf mag bepalen. Feit is dat deze modellen graag de microfoon in handen nemen!

Cara Delevingne mag dan wel zowat het populairste model van het moment zijn, ze heeft al meermaals aangegeven dat ze heel wat andere ambities heeft, als acteren - en blijkbaar ook zingen! Haar debuut nam ze even geleden op met Will Heard - wat denk jij: beter zingen of poseren?

Als je een beetje verward bent na het zien van deze videoclip met Anja Rubik, don't worry - that's normal! Het model leende haar gezicht voor deze video, wat een soort parodie moet voorstellen op de sociale situatie in haar thuisland Polen. Het model zegt zelf:

"The girl who is singing is actually a very famous Polish writer, she writes a lot of theater and novels that are incredible, and I’ve been a fan of hers since her first book was published, which was a huge hit in Poland. Now, all of her writing is very controversial, and it’s kind of addressed to people who know the situation in Poland - the social situation, what’s happening in Poland when it comes to interactions between people, how we approach different things. Her literature is written in a very simple language, in a street language, but it addresses kind of serious problems in the society in Poland."

Wist je dat... the original supermodel Naomi Campbell zich zelf nog waagde aan een zangcarrière? Jammer genoeg oogstte ze hier heel wat minder succes mee.

page loaded