Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tijd voor een fashionable picknick!

Door Loes op 01.04.2014

News flash: de zomer is vroeg in het land. The sun is out, korte rokjes komen vanonder het stof, blote benen, sandalen, zonnebrillen, zonnecrème en palmbomen! Nou goed, dat laatste gaat er dan misschien weer over ... Maar april is begonnen en ik voel de lente kriebelen tot in mijn tenen. 

It’s time for a picknick! Gras onder je voeten, een leuk muziekje op en een mand vol lekkers. Sounds like the perfect day, right? Helemaal mee eens.

1. Alles begint met het perfecte zomerjurkje. Nee we gaan dit keer niet voor bloemetjes maar voor dé zomertrend van 2014: denim! Topshop - € 50,-.

2. Het kan misschien aan mij liggen, maar knoeien doe ik a.l.t.i.j.d. tijdens een picknick. Niet zo charming dus, mijn persoonlijke picknickles nummer 1 voor dummies: zorg voor fancy servetten en je bent gered. Etsy - € 4,35.

3. Your sunnies and you, een onafscheidelijk duo vanaf de 1ste zonnestraal. Ik ga voor een modelletje 'John Lennon' met romantische details aan de rand. Scooooore!  Asos - € 21,07.

4. Ik geef het toe, in Park Spoor Noord gaat het echt niet gebeuren dat je deze lampjes kan ophangen. Maar mocht je de perfecte date regelen in je achtertuin, dit is een winner!  Kitsch Kitchen - €23,95.

5. Een rieten mand een beetje cliché? Deze lunchboxen van Hema zeker niet! Hema - € 2,75.

6. Ik verkies blote voeten in het gras, liefst met mooi gelakte teennagels! Maar wanneer je over straat naar huis moet wandelen, zijn een paar sandaaltjes misschien toch wel handig. Zara - € 25,95.


Foto © Pinterest.

Nu nog een flesje bubbels en een bakje aardbeien and you are ready to go! Have fun Belmodo lovers

Topfoto © Pinterest.

page loaded