Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Viktor van Pelt

Door Astrid op 29.03.2014

Al een heuse Prada campagne op haar naam, een coole naam die iedereen zal onthouden en 100% Belgisch: Viktor van Pelt heeft alle troeven in huis om een supermodel te worden en is dan ook druk bezig met haar rise to the top!


Als er 1 meisje uitsprong in de Prada SS2014 campagne, dan is het Viktor van Pelt wel. Oké haar koperen lokken helpen ook wel een beetje maar toch … dit is een model die we sowieso in de gaten moeten houden.

Naast deze geweldige campagne liep de Belgische ook mee shows voor Missoni en Véronique Leroy én zien we Viktor in het aprilnummer van de Nederlandse Vogue, als new face 2 watch. Ik zei toch dat ze goed bezig was, niet?:-)

Mark my words: die cover is niet ver meer voor the gorgeous Viktor van Pelt!

Foto’s: Vogue Nederland & Viktor van Pelt’s Instagram

page loaded