Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chic Goes Wild

Door Michael op 26.03.2014

Flowers are hot and we know it. Chic Outlet Shopping Maasmechelen Village speelt hierop in met Chic Goes Wild. Over de hele village kan je spectaculaire bloeminstallaties bekijken van Mark Colle, de favoriete bloemstylist van Raf Simons. He knows how to make flowers shine!

Mark Colle ontdekte op jonge leeftijd de schoonheid van bloemen. Hij maakt bloemstukken voor high profile klanten vanuit zijn studio Baltimore bloemen in Antwerpen. Colle is ook de bloemist van couturehuis Dior en creëerde voor Raf Simons the wall of flowers. En nu kan je tijdens je shoppingtripje in Maasmechelen Villages zijn prachtige werk bewonderen. Shopping and gorgeous flowers, we love it!

Maasmechelen Village is 1 van de 9 Chic Outlet Shopping Villages. In de shopping village heb je wel 100 outletboetieks met mode- en luxe-artikelen uit binnen- en buitenland. Wil je merkkleding kopen aan een leuk prijsje dan moet je hier zeker passeren, want de prijzen liggen 30% tot 60% lager dan de normale winkelprijs. Really nice! Je kan er rustig shoppen en tussendoor ook een lekker hapje eten.

Chic Goes Wild is een samenwerking van Chic Outlet Villages en Botanic Garden Conservation International. Deze organisatie zorgt voor het behoud van bedreigde bloemsoorten. Tijdens Chic Goes Wild worden dan ook Chic Outlet Shopping zaadjes verkocht bij deelnemende botanische tuinen in de buurt. Buy the seeds and save the wild flowers!

Chic Goes Wild kan je bewonderen in Maasmechelen Village tot woensdag 30 April 2014. De Outlet is 7 dagen per week open maandag t.e.m. vrijdag van 10:00 tot 18:00 en zaterdag t.e.m. zondag van 10:00 tot 19:00. Ready set go, shoppen!

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded