Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Six Feet From The Edge

Door Koen op 26.03.2014

Wat zijn we toch lucky people in de lage landen met zoveel hippe blogs to watch bij ons én bij onze noorderburen!

Ze is een rasechte sneakerhead, houdt van mooie dingen, loves anything black en woont in Amsterdam: Meet Debbie van Six Feet From The Edge! Deze original Dutch blonde met heel veel allure heeft een minimal, but edgy stijlblog om van te dromen!

Op haar blog bezorgt ze je daily updates over reisjes naar Denemarken, meet-ups met haar Nike run crew, sneaker aankopen en fashion week updates.

Ook haar Instagram is een must-follow! Dagelijks krijg je zin om al je tijdschriften, plantjes en bordjes even mooi als die van haar te schikken, om de perfect picture te krijgen!

Ze draagt leather pants, beautiful denim, witte blousjes en many more minimal outfits! Een echte Nordic look, maar met die extra Nederlandse charme

SFFTE is een heel pure blog met een strak design en stijl! Toch zie je ook mooie foto’s van gouden horloges, roze smoothies en neon pink Nike sneakers: girly enough, toch? Het is de ideale website om je blogloving ochtend met een frisse kijk op het leven te starten en inspiratie op te doen. Foto's van design, yummie food en beautiful outfits, what do you need more?

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded