Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style file: Linda Tol

Door Loes op 25.03.2014

Ze is een creatieve duizendpoot in de fashion industry: buyer, styliste, freelance PR-professional en blogger. Naast deze drukke agenda is ze ook nog fulltime streetstyle darling en ongetwijfeld een dutchie met stijl! We're talking about Linda Tol. Zij heeft datgene dat fotografen doet klikken. En te-recht!

We kennen Linda allemaal van haar androgyne stijl. Haar look is boyish maar nooit zonder girly details. Zuurstokken, roze plushe en felroze lippen gaan samen met veel zwart, tomboy sweaters en zelfs een stoere politiepet.

Haar kapsel is ondertussen al bijna iconisch te noemen. Iedereen herkent haar aan haar grijze korte koppie. Nooit het lef gehad om je lange haren af te knippen? Ik ken het gevoel! Wanneer een kapster iets te enthousiast met een schaar op me af komt lopen, begin ik al te hyperventileren. Iets waar Linda duidelijk geen last van heeft, zij rockt het klassieke bloempotkapsel zonder enige moeite. Jealous much!


Maar enkel een gewaagd kort kapsel is niet genoeg voor deze dare devil, van kleur is ze ook niet vies! Zo heeft ze haar lokken al wit, grijs en roze gehad. Boom-boom, dit is een vrouw naar mijn hart!

Ook helemaal addicted aan Linda’s stijl? Follow her on Instagram en haar blog lindatol.com!

Foto's © Lindatol.com.

page loaded