Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Markt van Morgen editie 2014

Door Michael op 24.03.2014

Warme temperaturen, cocktails, de 1ste barbecueI can hear Summer calling! Het is dus hoog tijd om jullie zomeragenda aan te vullen. Goed nieuws, want ook dit jaar is de Markt van Morgen van de partij. Vanaf zondag 13 april 2014 van 12:00 tot 18:00 wordt de Kloosterstraat in Antwerpen de ontmoetingsplaats voor fashion lovers. Neem je agenda er al maar bij en kruis aan: zondag 13 april, zondag 25 mei, zondag 8 juni, zondag 13 juli, 10 augustus en zondag 14 september 2014.

De Markt van Morgen ondersteunt sinds 2007 nieuwe onbekende ontwerpers uit diverse branches such as mode, juweel, grafisch en interieur. Het geeft de ontwerpers de kans om hun werk te presenteren en te verkopen. Good news voor ons want je kan er unieke self-made items scoren. Definitely a win-win situation!

De Markt van Morgen doorbreekt de traditionele vorm van een gewone markt. Het is een cosy gathering waar kunst en mode samenkomen. Heerlijke drinks, good food en live dj’s, perfect voor een ideale zomerse zondag in A-town

Check zeker hun Facebookpagina voor meer informatie over de ontwerpers.

Met medewerking van Céline Radelet.

page loaded