Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vintage goodies op de DesignMarkt

Door Koen op 23.03.2014

Attention Vintage Lovers! Op Zaterdag 29 en Zondag 30 Maart kan je in het Gentse ICC terecht om leuke Design goodies te bemachtigen. Op de DesignMarkt zijn er vintage stukken voor ieders budget. Naast het shoppen van designerstukken kan je ook de expo bewonderen en architecten aan het werk zien.

Het thema voor de nieuwe DesignMarkt is French Design. En dit kan je ook terugzien in de expo die tot stand is gekomen in samenwerking met het Design Museum Gent. De expo gaat over de iconische Franse designstukken uit de 20ste eeuw. Meubels en lampen van o.a. Jean Prouvé, Charlotte Perriand, Roger Tallon, Michel Boyer en Philippe Starck. For the interior addicts, zaterdag en zondag krijg je om 14:30 meer achtergrondinformatie over die expo.

In de White Box gaat architect Dries Otten een interieur samenstellen met vintage spullen van de exposanten. Hij heeft in het verleden verschillende scenografieën uitgewerkt voor museums. DesignMarkt brengt 10 designstukken van architect Willy Van Der Meeren terug in productie onder LOSTNFOUND. Organisator Frederic Rozier geeft op de DesignMarkt om 11:00 uitgebreide info.

Wil je een koopje doen of een goede deal sluiten, dan kan je op zaterdag 29 en zondag 30 maart 2014 in Gent terecht. Love vintage, shop vintage en maak je interieur uniek!

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded