Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Keizer Karl heeft nu ook zijn eigen emoticons

Door Astrid op 22.03.2014

Niks waar ik zo van kan genieten als mensen die eens goed met zichzelf kunnen lachen. Je zou het misschien niet onmiddellijk denken van Karl Lagerfeld maar ik denk dat hij stiekem wel een kick-ass gevoel voor humor heeft. Dat kan ook gewoon niet anders als je een app als ‘EmotiKarl’ lanceert.

Blijkbaar zou de app dienen om zijn nieuwe parfumlijn te promoten, maar niemand die daar natuurlijk aan denkt als je al die coole emoticons ziet. Seriously, ik lach me kapot! Natuurlijk spotten we mister Lagerfeld zelf met verschillende gezichtsuitdrukkingen, zijn darling pussycat Choupette en tal van handjes, inclusief handschoenen.

Mijn lievelings emoji is zonder twijfel die met de #-handjes. Echt dit gebruik ik vanaf nu in elk bericht!  

Download de app nu helemaal gratis!

page loaded