Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Love your network

Door Koen op 19.03.2014

What to do on a Saturday? Werken, iets gaan eten met vriendinnen, sipping cocktails, … En wat als je business kan combineren met pleasure. Vorig weekend ging de 2de editie van de hippe lifestylebeurs Night Shift van start op de prachtige locatie van het Eskimofabriek in Gent. Lovely fashion, good music, great food and many more. Belmodo was er bij en geeft jou in exclusiviteit een report van het event. 

Night Shift what? 3 young creatives Maxime Neslany, Jean-Michel Teerlinck, Mathieu Luyens besloten in maart 2013 een nieuw concept op poten te zetten. Gedaan met klassieke beurzen en afterwork-concepten. Dit bruisend netwerkevent verbreekt alle traditionele regels. De legendarische Eskimofabriek werd deze keer omgetoverd tot een netwerk hotspot waarbij jonge ondernemers hun sterke projecten kunnen voorstellen met als einddoel cross-overs te genereren tussen verschillende branches

Om het unieke te onderlijnen staat er per niche 1 standhouder. Looking for an original bike? Blanco Bike Luxury is een specialist in het bouwen van gepersonaliseerde fietsen. Ben je zelf een creatieve, jonge ondernemer en heb je nood aan juridisch advies? Dan is er het eigentijds juridisch nichekantoor deJuristen, gespecialiseerd in intellectuele eigendoms en ICT-rechten. Op modevlak is er het nieuwe street fashion brand KROOT, waarbij de collectie gebaseerd is op de simpliciteit van zwart-wit. Passion for cooking en op zoek naar de ideale keuken en accessoires? Dan is Bulthaup Gent iets voor jou. Er waren ook andere standhouders van de partij such as Diamanti Per Tutti, Glamsmile and many more.

Naast de exposanten zijn er natuurlijk ook foodcorners en bars die dienen als working spaces. Naar het einde van de avond worden de standjes aan de kant geschoven en wordt het netwerken verdergezet op sensuele deep house beatsBecause remember, business never sleeps. 

Heb je dit unieke event gemist? No problem! Night Shift breidt deze editie uit naar de creatieve Vlaamse stad Antwerpen op zaterdag 29 maart 2014 van 17:00 tot 05:00 in de Waagnatie.
Put on your most fashionable outfit and don't forget your business cards!  Meer informatie over het evenement en de standhouders kan je vinden op de Night Shift website en Facebook pagina

Met medewerking van Céline Radelet.

page loaded