Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Lizzy van der Ligt

Door Angelique op 19.03.2014

Beste Belmodo lovers, let me introduce to you the lovely Lizzy van der Ligt. Deze Nederlandse schone heeft de droomkleerkast van elke fashion addict. Als reïncarnatie zou bestaan ... I would like to be her! Vintage items, Isabel Marant, boho chic, laat mij je meenemen naar de wondere wereld van Lizzy

Lizzy van der Ligt begon ongeveer 2,5 jaar geleden met haar eigen blog. Ze is een laatstejaarstudent aan de Artemis Styling Academy in Amsterdam en werkt als styliste bij Scotch & Soda. Onlangs is ze ook beginnen bloggen voor het Nederlandse Vogue Blog Network. Haar eigen blog gaat voornamelijk over haar eigen stijl en outfits.

1 van de favo bestemmingen van Lizzy is Ibiza. Op zoek naar leuke Summer outfits? Bekijk dan zeker haar Ibiza posts ter inspiratie. 

Ook verslaafd aan haar stijl? Goed nieuws, want je kan haar volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Enjoy!

Pictures © Lizzy van der Ligt.

Met medewerking van Céline Radelet.

page loaded