Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Imaan Hammam

Door Loes op 18.03.2014

She’s gorgeousexotisch, Nederlands en een blijvertje in wording. Imaan Hammam is een gezicht dat niet is weg te denken van de catwalk.


© FMD.

Deze schoonheid is half Marokkaans en half Egyptisch. Haar voorouders hebben haar een multi-culti, mysterieuze en warme look meegegeven.


© Vogue NL.

Het moment dat iedereen over haar begon te spreken was toen ze de show van Givenchy mocht openen in september 2013. Totaal onverwacht vertelde ze in Vogue NL:

"Toen ik hoorde dat ik de show mocht lopen was ik al heel blij. Bij een doorloop zei Riccardo (Tisci) terloops: 'Je weet wel dat jij de show opent, hè?' Mijn mond viel open van verbazing."


© Style.com.

En toen was de toon gezet. Afgelopen Milan Fashion Week zagen we haar opduiken bij Roberto Cavalli, Versace en Prada. Maar ook de rest van de wereld is ze duidelijk rond haar mooie vingertjes aan het wikkelen. Alexander McQueen, Stella McCartney en Sonia Rykiel. 


© Céline.

We moeten ook toegeven, haar schoonheid is innemend. Wij bij Belmodo zagen haar tijdens de show van Supertrash in Amsterdam en ze was zonder twijfel beeldschoon, bijzonder sociaal en bescheiden.


© Instagram.

Ook verkocht aan deze donkere schoonheid? Follow her on Instagram en blijf zo up to date van haar fashionable life

page loaded