Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

HandgeMa(r)kt

Door Tiany op 17.03.2014

Party party party, want op zondag 30 maart 2014 viert handgeMa(r)kt haar 5de jubileum. Op deze editie zullen een 50-tal ontwerpers hun mooiste stukken aan de man brengen. 


What to expect? Juwelen, keramiek, kinderkleding, viltwerk, interieur- en decospullen, fotografie, accessoires, speelgoed , leuke hebbedingetjes, ... Deze liggen allemaal te wachten op de markt om door jou ontdekt te worden. Ook zijn er naar jaarlijkse gewoonte standhouders met materiaal als papierwaren, stofjes, ... Zo kan je direct na je bezoek aan handgeMa(r)kt je eigen creativiteit ontdekken. 

Deze creatieve markt gaat door op zondag 30 maart 2014 in de mooie gerenoveerde gebouwen van de C-mine in Genk. Leuk pluspunt is dat de inkom gratis is. Handig dus, want zo kunnen we meer geld uitgeven aan leuke spulletjes natuurlijk. Neem zeker eens een kijkje op de website voor meer info. See you at handgeMa(r)kt! 

Foto's © Elisevanhees.

page loaded